Hvem er vi?

Affald.dk blev etableret i 2000 og er en landsdækkende forening for kommuner, affaldsselskaber og andre organisationer, der hver dag arbejder med at formidle viden om affald, ressourcer, forbrug og bæredygtighed til børn og unge i skoler og på ungdomsuddannelserne.

Foreningen og vores hjemmeside har til formål at kanalisere faglig viden og være en inspirerende platform, hvor børn, unge, lærere, pædagoger, skoler og ungdomsuddannelser får lyst til at dykke ned i og arbejde med affaldets, miljøets og klimaets spændende verden.

Vores mission er at være med til at skabe rammerne, der giver den faglige ballast hos børn og unge, de har brug for til at forstå, hvad fx affald egentlig er, og hvilken rolle de selv spiller i et bæredygtigt samfund. Derfor udvikler Affald.dk i samarbejde med vores medlemmer undervisningsmaterialer, og foreningen fungerer som et netværk for udvikling af vores medlemmers undervisningstilbud og -metoder.

 

Medlemmer

Vedtægterne for Affald.dk giver mulighed for, at organisationer, myndigheder og selskaber med relation til affaldsbranchen, og som kan støtte foreningens formål, kan blive medlem. Som medlem af Affald.dk bliver man en del af et bredt netværk, som mødes flere gange årligt til faglige arrangementer. Derudover får man adgang til bl.a. vores fælles undervisnings- og kommunikationsmaterialer, og man får muligheden for aktivt at sætte sit præg på kommende undervisningsmaterialer og projekter.

Kontakt foreningens sekretariat, hvis du ønsker at blive medlem.

 

Logo Mark